Dedicated development team

De meest gangbare vorm van nearshoring is het opzetten van een dedicated team. Een dedicated (mobile) development team is een samengesteld team met professionals met ieder hun eigen expertise, die samenwerken op afstand. Ze werken samen als één team, met één missie voor jouw project of bedrijf. Denk aan het digitaliseren van je bedrijf, razendsnel producten ontwerpen, software ontwikkelen of het bouwen van een app of website. Het grootste voordeel van een dedicated development team is dat ze volledig, met 100% toewijding, voor jou aan de slag gaan. 

Wat is een dedicated development team?

Een dedicated (mobile) development team is een samengesteld team met professionals die samenwerken aan een project op afstand. Met ieder hun eigen expertise gaan ze samen als team voor een opdrachtgever aan de slag. Ze werken samen voor een bedrijf of een project. Op deze manier dragen ze bij aan het succes van een organisatie en maken ze impact op klanten. Het is de kunst om zo’n team goed te laten samenwerken, zodat ze samen een project snel kunnen oppakken. Dit valt en staat met goede communicatie. Wil je graag starten met een dedicated development team of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

Een dedicated development team als verlengstuk van je organisatie

Met een dedicated development team heb je als ware een verlengstuk toegevoegd aan je organisatie. Een verlengstuk dat op afstand een specifieke opdracht uitvoert en over bepaalde vaardigheden bezit. Wanneer je hiermee start zal er een intensieve samenwerking ontstaan op het gebied van kennis, innovatie en ervaring. Jullie zullen elkaar aanvullen op diverse vlakken. Het voordeel van een dedicated development team is dat ze flexibel zijn en altijd aandacht hebben voor bedrijfscultuur, de gewenste manier van leidinggeven en projectmanagement volgens jullie boekje.  

Wie is Remote-it?

Remote-IT is dé strategische partner op het gebied van IT-nearshoring. Wij werven IT-professionals (met name developers) die ‘Remote’ werkzaamheden uitvoeren voor Nederlandse opdrachtgevers. Dit doen wij via onze (partner)kantoren in verschillende landen waar het aanbod van kwalitatieve IT professionals groot en divers is.

De voordelen van het dedicated development team model in de IT

Binnen de IT kan een dedicated development team bestaan uit diverse developers, software engineers of andere specialisten. Afhankelijk van welke expertises je nodig hebt. Op deze manier heb je altijd de juiste kennis en kunde in huis. Een dergelijk team kan vlot ingezet worden, zodat de integratie tussen je eigen personeel en het team zo snel mogelijk kan plaatsvinden. Daarnaast is een dedicated development team flexibel inzetbaar op de momenten dat je ze nodig hebt. Denk aan een bepaald afgebakend project binnen de organisatie. Als laatste is een dedicated development team efficiënt als het gaat om de kosten. Er kan gewerkt worden met een vast budget of een vooraf afgesproken periode waarin het team ingezet gaat worden. Zo ben je van tevoren op de hoogte van de investering.  

Nieuw: de voordelen van Nearshoring voor jouw bedrijf in één overzicht!

Voordelen Nearshoring

Focus op jouw core-business, de programmeurs vinden wij.
Mogelijkheid om snel op te schalen.
Volledige betrokkenheid in het recruitmentproces. Jij selecteert uiteindelijk je eigen kandidaten.
Volledige controle over het proces, je communiceert direct met je eigen ontwikkelteam. (100% toegewijd aan jouw project).
Geen zorgen om kantoorruimte, apparatuur, administratie of ondersteunend personeel.
Aantrekkelijke prijsstelling
De eerste 2 maanden betreft een proefperiode en is het contract dagelijks opzegbaar, daarna per maand.

Voor wie zijn dedicated development teams geschikt?

Van start-ups tot grote multinationals. In principe kan ieder bedrijf een dedicated development team inschakelen. Een gevestigde organisatie kan bijvoorbeeld een dedicated development team inzetten voor interne software optimalisatie of het invoeren van een nieuw digitaal systeem om de workflow te stimuleren. Voor een start-up kan een dedicated development team tevens een logische oplossing zijn om bijvoorbeeld het bedachte product snel en tegen een lage kostprijs te ontwikkelen. In beide gevallen kan een bedrijf hun wensen verwezenlijken met een team gevuld met ervaren IT-experts.  

Remote-IT werft jouw dedicated development team

Bij Remote-IT stellen we een dedicated development team op maat samen dat bestaat uit de beste IT-experts voor jouw organisatie.

We hebben zelf geen IT personeel op de bank zitten, maar gaan daadwerkelijk op zoek naar de beste match voor jou. Ons team aan recruiters en projectmanagers voeren zelfstandig technisch en HR interviews en presenteren de beste kandidaten voor jouw organisatie. We zorgen ervoor dat afspraken nagekomen worden en dat controles uitgevoerd worden.

Heb je behoefte om uit te breiden en wil je ook vertrouwen op een dedicated development team dat voor jou aan de slag gaat? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Deze bedrijven gingen je voor

jaar ervaring

Nederlandse klanten

software developers

Onze expertises

Tijd voor een bakje koffie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Up to date blijven over onze diensten? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.